Helgen är snart slut

Hejsan!

Igår var det fotbollsträning för Levi mellan tio och elva. Jag träffade min älskade kusin som jag inte träffar så ofta och hon fick hålla Loui för första gången. Han bara log och sen somnade gott i hennes famn. Vi bestämde faktiskt att Levi, Loui och jag ska komma hem till henne denna veckan och hälsa på. Det ser vi fram emot!

Filmkväll med gott sällskap

Efter fotbollsträningen gick vi till Christians gamla lägenhet för att säga hej till Levi och Louis morfar, mormor, moster och pappa. Dom tömde både lägenheten och källaren igår. Dom är så duktiga!

Emelie och Zerina kom hem till oss och vi begav oss ut till Västra Fäladen för Rockadens loppis. Jag hittade faktiskt inte jättemycket men det blev en tröja till Levi och något set till Loui samt en leksak. Emelie hittade betydligt mer till Zerina, väldigt fina kläder. Så det var värt besöket!

Våra barn är ganska luriga tillsammans, vår snabbdejt slutade med att dom stannade på middag och film med lördagsgodis. Så dom gick inte hem förrän efter nio. Väldigt mysig dag och kväll tillsammans.

Tömde lokalen

Idag har Levis och Louis morfar, mormor och pappa varit minst lika flitiga som igår, dom tömde vår lokal idag och var faktiskt klara redan vid elva. Robin var också här och hjälpte till, tack så mycket för all hjälp allihop!

Medan dom gjorde det så har jag tvättat, diskat och handlat mjölk och fika så vi kunde bjuda på kaffe till dom som arbetat så hårt. Sen har Christian och jag varit och handlat hem lite och nu tar vi det lugnt. Just det, Christian har gjort mat också, det blev chili con carne idag. MUMS!

Och just det, vi har också sänkt Louis säng idag då han har börjat ställa sig på knä vid räcket och så stark han är som lyfter sig upp vid bordet så vågar vi inte chansa på att ha sängen uppe mer. Titta här, det är någon som är överlycklig!!

Ha en trevlig söndagskväll

16 reaktioner på ”Helgen är snart slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s