Fyndat och sovit dåligt

Godmorgon! Hur står det till med dig? Här är det bra förutom ont i arm och nacke. Det kan jag tacka lilleman för. Han har vägrat att sova i spjälsängen i natt. Inte sovit många timmar! Och hans storebror som låg bredvid har hostat hela natten lång. Jobbigt!

Charmtroll

Igår blev det en del ärende, först lämnade vi Levi på skolan och gick en promenad innan vi vände hem. Sen efter en paus hemma gick vi ner till stan för att köpa en cykelhjälm till Loui. Väldigt liten och söt! 😊

Louis första cykelhjälm

När klockan var dags att hämta Levi så åkte vi med min syster för vi skulle iväg till Center Syd och shoppa. Clas Ohlson har ju 30% på kylskåpsförvaring som jag velat ha i evigheter, självklart passade vi på! 😁 Det ska bli ordning i kylskåpet!

Hallå ser du mig?

På tal om ordning och reda så fyndade min syster och jag förvaring till skafferiet också, bara några dagar innan detta. Vi var på Åhléns Outlet i Löddeköpinge och sprang på ett erbjudande vi inte kunde neka! Tre stycken matförvaring för endast 20 kronor. Mmm, BILLIGT VA? 🤪

Tre storlekar

Jag ska visa sen hur det blev, är inte helt färdig än! Men det är definitivt en förbättring redan. Nu ska jag dricka lite kaffe och se om jag kan väcka Levi. Ha en fin tisdag! 🙂

5 reaktioner på ”Fyndat och sovit dåligt

  1. Jag har ordning i skafferiet men kylen hade nog behövt lite organisering.
    Första hjälmen är så liten och söt.
    Kram

    Gilla

  2. Ja sömnen är så viktig. Själv har jag sovit kass denna veckan. Snurrat runt och varit tvungen att kolla på min serie bara för att bli trött igen och somna om. Krya på er och ha en fin fredag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s