Två dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar tills Levi börjar skolan igen. Han ser verkligen fram emot det, han har saknat skolan och sina kompisar.

Vårtermin

Dags för vårterminen nu sen sommarlov och sen börjar Levi ettan. Helt galet!

Håret och julklappen

Skrev sist att jag skulle färga håret, det blev rött. Riktigt nöjd! Ska se om jag kan fixa en bättre bild en annan dag. Jag bara ÄLSKAR mina Marshall hörlurar! Jag fick dom i julklapp av sambon. Tack! 🥰

Mitt röda hår och min julklapp

Måndag och vardag

Det är måndag och snart dags för skola, därför också dags att gå tillbaka till vardag med rutiner. På onsdag ska vi upp tidigt igen för att lämna Levi på skolan så måndag och tisdag får vi träna på detta. Idag gick vi upp åtta då Loui väckte mig, sen kom Levi upp nu strax innan nio och det funkar ju inte om han ska vara i skolan prick åtta.

Scones och smoothie till frukost

Dagens aktivitet

Vi får nog se vad det blir för vi är fortfarande tagna av covid. Blir snabbt trötta av att vara aktiva. Kanske pyssel!

Det var meningen barnen skulle varit hos sin mormor idag då jag skulle hoppa in och jobba och hjälpa till. Tyvärr fick jag tänka om! Både måndag pch tisdag skulle jag jobbat åtta till fem. Tisdag skulle barnen varit med sin moster. En annan gång! 🙂

När börjar era vardagar igen? Eller ni är redan i full gång? 😁

6 reaktioner på ”Två dagar kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s