Måndag

Det har varit en lång dag men en bra sådan. Vi började dagen med att säga hejdå till Christian som skulle iväg på arbete, sen hejdå till Levi som hans morfar skulle följa till skolan. Loui och jag hade egna planer…

Ett besök på arbetet

Ja, idag har Loui och jag varit på mitt arbete. Vi har besökt alla avdelningar kan man säga, alla goa barn och härliga kollegor. Även chefen! Så underbart att kunna göra det. Det hade man inte gjort om man inte trivts på sitt arbete. Glad jag trivs som fisken i vattnet!

Trivs som fisken i vattnet

Inte bara jag som trivdes där. Loui satt i knäet på många av kollegorna och var med på samling hos två avdelningar. Barnen hälsade på honom och gav honom kramar, han log och viftade med händerna av glädje hela tiden. Så roligt att se.

Yatzy och fotboll

Efter att Loui och jag kommit hem från mitt arbete så kom min far förbi och vi spelade yatzy en runda. När han cyklade hem gick vi iväg för att hämta Levi på skolan, det blev en runda till Kappahl för att köpa vantar till Loui sen hem. Sen kom min far igen och vi allihop gick ut för att spela fotboll en stund.

Nu sover båda barnen och min far har gått hem. Jag tänkte jag ska se något avsnitt av någon serie sen ska även jag lägga mig. Vi har några måsten imorgon.

Sov gott!

10 reaktioner på ”Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s