En lång dag på jobb

Idag har det faktiskt inte blivit mycket annat än jobb. Först jobb sen lite extra fix inför vårt föräldramöte och sen då självaste föräldramötet.

Lövjakt i Karslund

Idag har jag jobbat åtta till fyra, vi gjorde som planerat och gick på upptäcktsfärd med barnen till skogen i Karslund. Så spänade, glada och nyfikna barn. Jag hittade ett tips hos en på Instagram om att gå på lövjakt så det gjorde vi. Roligt att se barnens ansikten skina upp när dom hittade ”rätt” löv. Med andra ord samma som på pappret.

Föräldramöte

Vi har städat, fixat och förberett lite saker inför föräldramötet idag. Så roligt att hålla i en aktivitet för föräldrarna istället för, för barnen. Vi hade så roligt!

Hemma sent

När jag kom hem så möttes jag av två glada barn, en som somnade ganska snart efter att jag kommit hem men jag hann mysa med honom lite snabbt. Sen blev det lite kvällsmat, dusch och nu ligger jag mer än redo för att sova.

Så godnatt!

14 reaktioner på ”En lång dag på jobb

  1. Alltid roligt att komma ut i skogen och barn brukar bli så glada då som lyckas 🙂 Nu börjar ju hösten komma och man kan nog hotta massa fina löv ute.

    Gilla

  2. När jag läser om föräldramöten får jag nästan rysningar. Alla gånger man var klassförälder och alla som besvärat tittade ner i knät när det var dax att välja nya… så skönt att ha vuxna barn 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s