Första december

Idag har det varit en dag med full fart, efter att Loui och jag hade lämnat Levi på skolan så satt jag igång med att städa lägenheten.

Somnade efter ha lämnat storebror i skolan

Årets julkalender

I några år har jag gjort julkalender till Levi, de två första åren var det mer småpaket men de senaste åren har det blivit mer aktivitetskalender med få paket. Det har varit mycket för att planera in och göra mycket tillsammans under december månad, så som att baka pepparkakor, göra julgodis och upptäcka lite olika platser som varit extra juliga. Detta året har jag fokuserat på att göra saker tillsammans med få paket. Levi sa också senast idag att det var roligare att göra saker tillsammans! 🥰

Sju paket/brev per sida av träjulgranen

Nissen

Detta är nog tredje året med Nissen om jag inte minns fel och han är verkligen uppskattad här hemma med sina bus. Jag har alltid fixat själv precis som med julkalender men hämtat inspiration all over. 😁 Det är så roligt att fixa men måste erkänna att detta året var jag ute lite i sista minuten med både Nissen och kalendern. 🙈

Nissen har flyttat in

Första buset Nissen hade gjort idag var att tejpa på golvet så att vi kunde spela luffarschack, väldigt uppskattat! 😍

Nissens luffarschack

I kalendern fick Levi en målarbok som heter ”24 dagar fram till jul”, perfekt liksom.

I Lucka 1 fanns en målarbok

Nu ska jag lägga mig på soffan och hoppas på att få sova bättre i natt. Ha en fin kväll 💕

16 reaktioner på ”Första december

  1. Å vad kul! Älskar att fixa och överraska! I år första året på många som vi inte har någon nisse och barnen får lite dyrare adventspresenter istället för en kalender. Vilket de själva valt 🙂 Däremot gav jag en paketkalender till mina föräldrar istället så jag fick ändå fixa lite 😀

    Gilla

    • Haha nja det tycker jag väl inte, mer att han vill umgås. Han vill ju gärna jag ska göra saker han tycker om men honom. Spela fotboll, pyssla, leka, utmaningar m m.. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s