Mer pyssel

Alltså jag kan inte sluta. Det bara poppar upp idé efter idé.

Dörrkrans

Jag skar ut en bit kartong, använde två tallrikar för att rita cirklar, en stor en liten, klippte sedan ut den. Jag limmade fast allt med limpistol och hängde upp kransen på en spik som satt där när jag flyttade in. 😁 Väldigt nöjd med resultatet! 😍

Årets julkrans

Nedräkning till julafton

Förra året skrev jag ut ett papper med en månad på för december och lät Levi med hjälp av det schemat kryssa av för varje dag som gått för att han lättare skulle veta hur många dagar det var kvar till julafton. Detta året bad han om samma koncept fast vi valde att göra annorlunda. Vi skapade en figur med hjälp av 25 ringar som vi limmade ihop. Den första är huvudet på den figur man vill ha och de andra 24 är dagarna till julafton. För varje dag som går klipper han bort en ring. Han gjorde en tomte och jag gjorde en snögubbe! ☃️

Snögubbe av ringar ☃️
Färdigt resultat 😍

Levis tomte blev riktigt fin, han har hängt upp den på sitt rum.

BVC och syskonkärlek

Idag har vi varit på vanlig kontroll på BVC, kollade vikt och längd. Han väger nästan 9 kg och är 74cm lång. Växer som han ska! 🥰 När vi hade hämtat Levi från skolan så busade han med Loui på vägen hem, alltså det är så underbart att se hur dom är tillsammans. ❤️

Loui utforskar
Storebror busar med lillebror 🩵💙

Nu är det dags att sova, godnatt 😴

13 reaktioner på ”Mer pyssel

    • Som sagt jag älskar att pyssla, får massa idéer hela tiden sen hinner jag tyvärr inte genomföra alla men lite då och då =) vad roligt att du finner inspiration här 🥰 visst är dom 😍

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s