Mycket som hänt

Idag har dagen gått i ett, Loui och jag lämnade Levi på skolan sen träffade vi min syster och begav oss ut till Rusta för att handla. På vägen tillbaka hälsade vi på mamma på lunchen då jag ändå snart skulle hämta barn från skolan igen.

Mina pojkar 💙

Playdate

Idag hade Levi playdate med Zerina, istället för fritids idag fick hon följa med oss hem och leka medan hennes mamma var på jobb. Båda två var överlyckliga över att få ses! 😍

Fler besök

Zerina var inte den enda som var här idag, när vi kom hem var min far här. Det blev såklart en runda yatzy. Jag vann! Woop!

Helgen som var

I helgen var det ingen fotbollsträning, istället blev huset fullt. Haha! Nej men det var en riktigt trevlig dag. Christian hade Robin här och dom kollade UFC. Zerina och Levi lekte, tittade tv och åt lördagsgodis ihop. Emelie och jag tittade skräckfilm i sovrummet och åt gott gott. 🥰

Söndagen var vi hos mamma och Håkan, åt middag och umgicks. Ella var också där så Levi och hon målade vars en tavla och lekte där ute.

Loui och Ella ❤️
Ella och Levi ❤️
Målar 😍

Nu ska jag hoppas på en bättre natt så jag får lite mer sömn! Sov gott! 😊

6 reaktioner på ”Mycket som hänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s