Tidig morgon

Godmorgon! Trots att jag inte har något på schemat idag har jag gått upp alldeles för tidigt, det är på grund av smärtor. Jag har mensvärk och ont i benen. Och tro det eller ej men Loui sover med sin pappa så idag är inte han anledningen till varför man är vaken. 🤪

Loui 💙

Ont från och till

Jag haft ont från och till ett tag nu, ibland försvinner det helt och jag mår fantastiskt sen som ett brev på posten kommer värken i benen. Ofta är det efter för många tunga lyft eller för mycket promenader.

Går inte att undvika

Det går inte att undvika, verken tunga lyft eller promenader. Jag går ofta inga onödiga promenader när jag har ont men det är lämning och hämtning av Levi från skolan som är ett måste. Sen har vi Loui, jag kan ju inte låta bli att bära honom. Jag gör redan så mycket jag kan för att underlätta för mig själv, inga onödiga lyft och försöker vila när jag får chansen. Men det finns saker som måste göras oavsett i hemmet.

Finklädd häromdagen 🥰

Ingen fotbollsträning

Idag är det ingen fotbollsträning, den är inställd vilket är bra för mig men tråkigt för Levi då dom bara har en träningsdag per vecka. Men i för sig bra för honom också då han fortfarande hostar!

Mamma, Levi och pappa ⚽️

Vad erbjuder denna dag?

Ingen aning alls faktiskt, har inget planerat men får utgå efter hur ont jag har idag. Så vad erbjuder denna dag egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s