Nionde december

Jag hann faktiskt inte med att skriva blogg igår då jag hade en del ärende. Jag var nere i stan för att handla en julklapp för hundralappen och jag hittade en perfekt. Hade själv gärna behållit den men det gick ju inte.

Två ägg?

Det var lite konstigt tyckte Levi att det låg två ägg utanför Nissens hem och bredvid stod en burk med magiskt pulver. Ojdå, när man läste brevet från Nissen förstod man bättre. Hihi.. det var ju magiskt pulver som man skulle strö över äggen och låta stå över natten. Häftigt! Vad hände?

Musse och Helium

Nu har vi läst Musse och Heliums böcker ett tag, vi är inne på bok nummer 5 tror jag det är. Men såklart fanns det en Musse och Helium bok i nummer nio i kalendern. En som heter ”Musse och Helium, i väntan på tomten”.

Julmiddag med jobb

Igår var jag på julmiddag med jobb så jag hade fullt upp innan och inte tid helt enkelt. Därför blev det lite fel med att kommentera i torsdagens tråd, jag glömde det faktiskt. Jag gjorde mig i ordning efter att jag handlat klappen och sen kom en kollega hem till mig och vi drack vars en dricka och fixade håret. Runt tjugo över fem hämtade en annan kollega oss, en som jag inte hade träffat innan (då jag är mammaledig nu), hon var riktigt trevlig. När vi kom fram fick vi gå ner i vinkällare och det var faktiskt riktigt mysigt. Vi satt oss vid borden och inväntade alla kollegor samt den andra förskolans personal. Det bjöds på dricka, god mat, massa musik, diplom till vissa och framförallt ett riktigt härligt sällskap! Vi spelade även julklappsspelet ALLIHOP, vi stod i en stor ring och kastade en stor mjuk tärning, haha… Det var en kväll i min smak och jag hade supertrevligt! Tack alla! 🙂

Inslagen klapp till julklappsspelet
Jag & Jessica 🍻❤️
My, Jessica och jag 🍻🥰
Labrini och jag 😘❤️
Väldigt god mat 😍
När man får en personlig text 🥰
Årets julklapp från jobb 😁

Ha en fin dag 😘

8 reaktioner på ”Nionde december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s