Äntligen är år 2023 här!

Nu välkomnar vi det nya året, 2023! 

Jag välkomnade inte det nya året som många andra gjorde, med god dricka och gott sällskap. Jag spenderade kvällen/natten i sängen med feber och ett konstant tryck över ögonen. När klockan slog tolv så kunde jag dock inte sova av allt smällande utanför. Konstigt nog sov Loui fortfarande, han hade också feber.

Myste ner sig hos mig

Christian och Levi var hos min mamma och firade tillsammans med nio andra. Någon gång efter tolv kom dom hem. Dagen efter nyår sov jag i princip hela dagen, drack en massa vatten och tog piller mot febern. På tredje dagen kunde jag åtminstone vara uppe lite och satt i soffan och tittade tv för att sedan gå och lägga mig igen.

Levi nyårsklädd 🥳

Fjärde dagen försvann huvudvärken och febern men allt jag försökte göra var jobbigt och jag hade inte någon aptit, vatten drack jag däremot väldigt mycket. Kändes som det var det bästa vattnet jag någonsin druckit!

Sitter hos mig vid datorn 🖥🎧

Hela familjen testade positivt i covid, visade sig dag två eller tre, minns ej riktigt.

Loui tittar tv

Så nu förstår ni kanske varför mitt inlägg om året som varit eller mitt inlägg om nyårslöften (skämt åsido, har inga) inte har kommit upp. Jag har varit totalt däckad!

Vi får se om de kommer några sådana inlägg senare eller om jag hoppar över dom helt. Vilket fall som så skulle jag gärna önska er här inne ett GOTT NYTT ÅR! Och hoppas på att era dagar sett ljusare ut än mina.

God fortsättning 🙂

8 reaktioner på ”Äntligen är år 2023 här!

  1. Jag har sett covid på nära håll och har flera bekanta som dött av det, så jag fattar hur sjuk du har varit. Skönt att du är på bättringsvägen, det är inte en sjukdom att leka med som många tror.

    Gilla

Lämna en kommentar