Sextonde/sjuttonde december

Godmorgon! Jag har för en stund sedan gått upp med Loui som är glad och pigg. Igår/inatt var han inte lika pigg och glad. Han var konstant ledsen, varm och så spydde han. Han ville inte riktigt äta, bara dricka lite vatten. Stackaren! När ska han få lov att bli frisk? 😥

Fötterna upp i luften 🤪

Förberedelser

Igår blev det nästan en heldag hos Emelie och Zerina för att fixa inför dagens kalas. Idag ska vi dit och fira Zerina. Woho! 🥳

Söta små hjärtan ❤️

Nissen och kalender

Igår hade Nissen inte varit ute för hans skor var borta men Levi hittade dom till honom. Idag skrev han sitt namn med träbokstäver och berättade att han hade gömt sex stycken bokstäver i lägenheten som Levi skulle leta upp. I kalendern fick Levi ett presentkort på Hemmakväll igår och idag stod det att han skulle få varm choklad till frukost. 😲 Vilken lyx!

Lördag

Idag blir det kalas för Zerina sen efter det har vi inga planer så jag tänker det blir en hemmadag. 🥰

Äventyr?

Det är meningen att vi ska åka iväg på äventyr imorgon men får se hur lilleman mår. Vi ska till Danmark, bo på hotell och gå runt på ströget samt besöka Tivoli. Jag hoppas det blir av för det hade varit underbart! 😊

Nu ska jag se till så att både Levi och jag blir färdiga för sen vankas kalas!! 🥳🥳

Trevlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s