Fjärde december

Idag är det också Andra Advent och Levi fick tända ljus nummer två i vår adventsljusstake. I förmiddags var det fotboll, tvätt och handling inför årets Pepparkakshus Challenge.

Pepparkakshus Challenge

Denna gången fick det bli med stora hus då de små husen var slut. Lite större utmaning för oss alla. Förra året var Levis morfar med men detta året fick Edwin, Levis kusin vara med istället. Sen var det Levi, Christian och jag.

Vi tog fota av husen förra året och publicerade dom på Facebook med bara nummer, också fick de som ville rösta vilket som var BÄST! Förra året vann Levi med sitt fina hus! Vi får se vem som vinner idag. 🥰

Förberett materialet
Granar
Hjärtan
Chokladpraliner
Marshmallows

Plockat upp julgranen

Äntligen kom den jädrans granen upp från källaren men än är den inte klädd ordentligt. Vi får göra det i veckan! 🌲

Nu ska jag sova. Sov gott 😊

10 reaktioner på ”Fjärde december

  1. Mina barn brukade göra ett gemensamt pepparkakshus, det var ungefär så mycket tålamod de hade som små. Men när yngste sonen var runt 15-16 gjorde han ett pariserhjul, helt utan ritning. Helt galet!

    Gilla

  2. Å vad kul! Barnen har alltid gjort pepparkakshus men i år har jag faktiskt inte frågat om de vill göra eller ej. Det är så härligt med doften som sprider sig när man har ett hus stående någonstans!

    Gilla

Lämna en kommentar