Övernattning hos mormor

Det har varit en dag av ännu mer fix och don inför julen. Alltså vi har julpyntat och städat samt tvättat idag. Levi har pysslat en stund på rummet och sen lekt med lillebror. Men nu är han inte hemma, han sover nämligen hos mormor.

Roligt att åka med storebror 😍
(bilden är inte från idag)

Får jag komma hem om jag vill?

Levi blev lite tveksam en stund om han verkligen ville sova över hos mormor. Han hade tyckt han hört något på ovanvåningen men alla var där nere. Han hade frågat mormor om han fick åka hem om han ville. Han ringde oss och vi körde för att hämta honom men när vi kom dit hade Levi och mormor undersökt ovanvåningen och där var inget så han visste inte riktigt hur han skulle göra. Han sa att han ville bestämma sig om en stund så vi tog en kopp kaffe där. Runt halv nio skulle vi köra hem igen och då hade han bestämt sig för att stanna hos mormor. Vi sa godnatt och körde sedan hem.

Hemma igen

När vi var hemma igen så fick Loui ny Blöja och mat, han somnade direkt. Tvätten är fixad men vika och lägga in får vi göra imorgon. 😊

Årets adventsljusstake

I år är jag riktigt nöjd med hur min adventsljusstake blev. Vad tycker ni?

Adventsljusstake 2022

Mycket pyssel dessa dagar

Ja, det har faktiskt blivit mycket pyssel dessa dagar. Jag har gjort årets adventsljusstake, gjort en stjärna av pinnar som Levi och jag har plockat, gjort två snöbollar av garn, några julgranar av papper samt en tomteluva av garn. Ja, jag tycker om att pyssla. Ska visa er vad jag gjort imorgon. 😁

Nu ska jag fixa lite till innan det blir dags att sova! Sov gott! 🥰

20 reaktioner på ”Övernattning hos mormor

 1. Vad underbart, ”en skum sak på övervåningen”, min son är ju 17-år och sover ofta hemma hos mormor i Nynäshamn. Han dammsuger mm hemma hos henne, hon har rollator så han hjälper henne på många sätt.

  Gilla

 2. Ja det är inte lätt. Klart det kan vara lite läskigt om man hör något från våningen ovanför. Hade jag också tyckt. En superfin ljusstake. Du är så pysslig av dig. Önskar att jag hade den ådran

  Gilla

 3. Så mysigt med allt pyssel ni har gjort inför julen☺️ Adventsljusstaken blev jättefin, och jag tycker om stjärnan som du gjorde av träpinnar. Om jag hittar några fina pinnar så vill jag också göra en sån😊

  Gilla

 4. Det där med att sova borta kan vara lite läskigt när man är liten. Särskilt om det är en bit att åka till dem. Minns att det ibland var läskigt att sova hos morfar som bodde ensam ute på landet. Modig L var som sov kvar.

  Så fin ljusstaken blev.

  Gilla

 5. Men Åh vad obehagligt när man hör något på övervåningen men bra att ni kollade upp det:) myssigt ändå att han vill va hos mormor’.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s