Vad händer?

Man hinner inte riktigt med att skriva här varje dag, det är så mycket annat som kommer före. Nu närmar sig även julmånaden, vilket innebär att man ska hinna med så himla mycket, pynta hemmet, planera julkalender till sonen och bestämma om Nisse ska få flytta in i år.

Julkalender

Jag började faktiskt med julkalendern för ett tag sedan och jag har fixat ungefär hälften av det som ska planeras, nu är det ju inte många dagar kvar tills den faktiskt ska börja öppnas. Spännande! Det blir precis som förra året en massa aktiviteter att göra tillsammans under december månad. Förra året bakade vi pepparkakor, spelade spel och julpyssla, detta året blir det samma men det tillkommer betydligt mer. Bland annat PEPPARKAKSHUS CHALLENGE! Den ser jag fram emot, vi gjorde en förra året också men det var spontant, detta året har jag planerat in den. 🙂

Om Nisse flyttar in

Jag tror att Nisse kommer flytta in men har faktiskt inte bestämt det till hundra än, det ska liksom inte bli för mycket extra jobb. Försöker koncentrera på att få saker gjorda tillsammans när jag planerar för december. Levi älskar att få åka på äventyr, göra olika saker tillsammans så det är det jag prioriterar!

Halsfluss

Levi har varit hemma nio dagar fram tills måndag med hosta och feber (två dagar). Loui har haft mild hosta i sex veckor men feber i två omgångar och räligare hosta senaste dagarna. Han hostade häromdagen så pass att han spydde ner mig!

Christian har dessutom för några dagar sedan fått bekräftat att han har halsfluss och fått penicillin. Så igår bokade vi tid för Loui men det slutade med att vi fick ringa igen och klämma in Levi. Levis skola ringde nämligen och berättade att han hade klagat på ont i högra örat. Så tråkigt efter bara två dagar tillbaka i skolan.

Igår fick vi äntligen komma till en läkare som tog oss på allvar, han kollade oss alla fyra samt tog prover på båda barnen. Ett stick i fingrat och svabb i halsen, med resultat som visade positivt. Båda barnen har halsfluss precis som sin pappa! Och jag fick åka med på en penicillinkur på tio dagar!

Välkomna till sjukstugan….. IGEN!

12 reaktioner på ”Vad händer?

 1. Minns dessa sjukstugor när man hade en liten kille, han blir ju fortfarande sjuk då och då, men man blir inte lika orolig när en 17-åring får feber som när en ettåring får det. Dessutom kan man ju få adekvata svar när man frågar hur han mår.

  Gilla

 2. Det har gått väldigt mycket den här hösten. Många sjuka. Funderar på om vi hållit oss så isolerade och när det släpper så kommer precis allt? December är en mysig tid, men så mycket man ska hinna med.

  Gilla

 3. Hoppas de kryar på sig fort, mycket som går nu, min lilla dotter är hemma med förkylning. Ja, är en hel del som ska hinnas med innan jul och denna helgen fyller lilla dottern 3år också så det blir en hel del extra att fixa

  Gilla

 4. Men fy vad tråkigt att ni är så krassliga! Hoppas att det vänder nu med antibiotika!
  Så mysigt med kalender och ev nisse! Hade ju en nisse i många år, det här blir faktiskt första året utan. Det blir ingen paketkalender heller utan adventspresenter istället. Det är svårare att köpa vettiga saker som inte kostar skjortan när barnen blir äldre 🙂 Men jag älskar att fixa och förbereda och överraska så jag kan inte släppa det helt!

  Gilla

 5. Usch vad tråkigt med halsfluss, hoppas ni mår bättre snart!
  Älskar din idé med en julkalender där ni hittar på saker tillsammans. Det tänker jag ta efter och göra med barnen också när de blir något år äldre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s