Ingen skola, bara hemmamys

Godmorgon! Loui vaknade bara en gång inatt sen nu vid sex så jag har fått sova bra. Vi är alla upp nu och jag kollar serie medan Loui leker bredvid och Levi ligger på soffan tittar Ipad.

Ingen skola idag

Eftersom Levi fortfarande hostar och hostan ökar vid minsta aktivitet så får han fortsätta vara hemma några dagar. Idag lät han dessutom täppt i näsan!

Syskonen 🩵💙

Hemmamys

Vi får koncentrera oss på hemmamys idag, spela spel och titta film och bara mysa med varandra. Vi håller på att fixa på Levis rum, rensat ut en massa och städat och möblerat om. Köpte till och med en soffa till honom så att han kan sitta där inne och titta film eller spela spel. Ser fram emot när skruven kommer! 🤣

Loui älskar att när storebror busar 🥰

Fattas en skruv

Vi köpte ny soffa från Ikea till Levi, när Christian kom hem med den började han sätta ihop den men när sista benet skulle på fattades det en skruv. Lite irriterade fanns det inte mycket vi kunde göra.

Jag ringde och dubbelkolla om vi kunde hämta en skruv på varuhuset i Malmö innan vi körde dit, så att vi inte skulle köra i onödan. Men vet ni vad? Det gjorde vi! Även om personen jag pratat med i telefon sagt att det definitivt fanns en sån skruv i massor så kom jag dit och fick till svar att det inte fanns. Tyvärr! Fick iaf kompensation för den onödiga körningen! Alltid något! 🤔

Dags att fånga dagen! 🤪😍

10 reaktioner på ”Ingen skola, bara hemmamys

  1. Alltså, såå lika killarna är!!
    Trist att behöva vänta på att få ihop soffan! Har själv beställt ett par möbler på nätet från olika ställen men det är ju så lång leveranstid på allt nu. Tråkigt.. vill ju fixa och få fint till jul 🙂

    Gilla

  2. Bra att minska aktiviteter då barnen är sjuka och bra att tänka på att de stannar lite extra hemma. Hoppas han kryar på sej snart 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s