Är det lördag?

Godmorgon! Några dagar sedan jag checkade in här. Det har varit mycket på att-göra-listan, samt att bebis har varit gnällig och storebror sjuk.

Levi & Loui 🩵💙

Sjukstuga

Sedan onsdag har det varit sjukstuga här hemma, redan natten till onsdag hostade Levi väldigt mycket men vi valde att lämna honom på skolan ändå då han i övrigt mådde bra. Vi sa att är det något så kan han bara få ringa hem så kommer någon av oss och hämtar.

Ingen ringde

Eftersom ingen ringde så antog vi att han mådde bra men när vi hämtade honom mådde han inte alls bra. Man såg direkt på ögonen att något var fel, vi frågade honom varför han inte sagt till men det hade han. När vi kom hem kollade vi tempen och han hade feber, gick och lade sig och sov några timmar.

Pratade med skolan

Vi ringde skolan dagen efter för vi var ganska upprörda över hur det gått till och att han inte fått komma hem tidigare. Efter ett mejl och ett samtal så har vi pratat ut med skolan.

Babyshower i onsdags

Ja, i det var Babyshower i onsdags för en på jobb, så jag gick dit lite innan nio och stannade till halv ett. Träffade lite kollegor och umgicks med dom på deras raster över en god fika. Runt halv elva kom den blivande mamman, finaste Emelie. Ganska överraskad och en smula rörd blev hon allt! 🥰💕

Förberedande 🤪
Wow vilken tårta 🎂
Ser festligt ut 🥳
Marabou 🍫
Chokladbollar som Levi och jag gjort,
dagen till ära 💞
Blöjtårta är ett måste 😁
Blivande tvåbarnsmamman 😍🥰

Nu behöver jag kaffe för natten har inte varit den bästa. Den stora hostar och den lilla vaknar titt som tätt. Åh härliga lördag! 😉

7 reaktioner på ”Är det lördag?

  1. De brukar ju vara så snabba att ringa annars tänker jag. Babyshower är ju så roligt. Förstår att mamman blev glad, och var det på jobbet så kanske det blev en ännu större överraskning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s