Äventyrsdag

Idag har vi verkligen gått upp tidigt, Loui väckte mig strax efter fem. Jag förstår, han är förkyld igen och fortfarande hosta sedan fyra veckor. Inte lätt att sova då!

Läkaren

Jag kontakta vårdcentralen förra veckan och fick tid idag, ska kolla upp det här med sköldkörteln då jag hade en underaktiv sådan när jag var gravid och tror att så är fortfarande fallet. Vi får se hur det går.

Ett extra barn

På schemat idag står det att jag ska hämta Zerina på fritids då hon ska hänga med oss på Halloween-discot. Hennes mamma jobbar så roligare om hon och Levi kan umgås.

Halloween-disco

Jag nämnde discot igår, detta är något Levi sett fram emot länge och ÄNTLIGEN har dagen kommit! Discot är på en båt som i vanliga fall har skaldjurskryssning, julbord, Köpenhamnstura, HomeComing Party samt Halloweenfest. En mellanstor båt med två våningar som har blivit väldigt populär. Så även jag ser fram emot att få åka med! 😀

Halloweenchoklad

Gårdagen fortsatte i skräckens tecken, vi gjorde nämligen eget choklad i form av spöke, pumpor, fladdermus och döskalle.

Smält choklad
Levi väljer fyllning till chokladen 🙂
Choklad, marshmallows, salta jordnötter, Ahlgrens bilar och Halloweenform.
Färdiga godbitar 💀👻🎃

Gårdagens middag

Det var faktiskt inget annat än en korv och spagetti men vi provade att göra en liten Halloweenmiddag till. Levi och jag hjälptes åt att fixa maten, väldigt lätt. Först skar jag korvarna till lagom stora bitar sen hjälptes vi åt att föra in spagetti i korven.

Förberedning
Nästan som pyssel 🤣
Bara att koka 😊
Mumsa spindlar 🕷

Det var inget märkvärdigt men vi blev mätta och vi hade roligt när vi gjorde maten. 😊 nu måste jag ha mer kaffe! Ha en bra dag ❤️

10 reaktioner på ”Äventyrsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s