Tema Halloween

Igår var jag igång med projekt ändra var allas kläder varit plus sortera ut en massa. Idag ska jag bli färdig, är det tänkt!

Karva pumpa

Det är något vi gör varje år till halloween, karva en pumpa tillsammans. Detta året blev det två små så Levi har gjort en egen och jag en. Det var betydligt lättare med små men roligare med en stor när man tänder ljuset. Vi blev nöjda!

Redo att gräva ut 🤪
Levi skär ut ögon 🎃
Färdiga pumpor 🎃

Halloween pyssel

Det har vi också gjort en del, vi har ritat häxans hus, gjort hängande spindlar både stora och små och sen har vi målat pumpor.

Stora hängande spindlar 🕸🕷
Små hängande spindlar 🕸🕷

Jag älskar att Levi ser vad jag gör och utvecklar vidare på det med sin fantasi. 🕸🕷 Hur han använder använt material för att skapa mer istället för att slänga. Munnen på spindeln och fladdermusen är pappret man tar bort från ögonen där bak. 🥰

Levi gjorde spindel, fladdermus, pumpa och gravstenar. 😍

Vi får se vad denna dagen har att erbjuda! Nu ska jag iaf dricka mitt kaffe. Ha en fin onsdag! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s