Halloween vecka

Idag är det Halloween och vi har gjort lite allt möjligt och det kommer vi göra hela veckan.

Spökrunda

Levi och jag har varit på Spökrunda i källaren i ÖV-huset idag. Levi var lite rädd men vågade ändå gå hela rundan, jag måste medge att även jag var rädd.

Pyssel

Det blev även en del halloween pyssel i ÖV-huset. Levi gjorde spöke och pumpa på EM pinne samt ett spöke utav gips. Jag gjorde bara spöke av gips.

Halloween middag

Som varje år några år tillbaka har Levi och jag haft halloween middag var vi pyntar och dukar med spindlar och annat läskigt. Detta året gjorde vi samma men bjöd in några fler gäster. Min syster och systerson, min mamma och Håkan samt min pappa. Till middag hade vi inget märkvärdigare än tacos med spindlar i. Gott var det!

Halloween dukning 🕸🕷🎃💀👻
Halloween tacos
Nachos med spindlar 🕷
Mitt lilla skelett 💀

Resten av veckan

Det är höstlov för Levi så han är ledig vilket innebär en massa skojigt med mamsen och lillebror. Resten av veckan består av pyssel, dekoration av Levis rum, mer pyssel, skära färdigt pumpan, övernattning av en kompis till Levi och avslutar på torsdag med Halloween-disco! 🕸🎃💀👻🕷 WOHO! 🥳

Så avslutade vi halloween middagen 🤪

Nu ska jag sova… HAPPY HALLOWEEN 🎃

10 reaktioner på ”Halloween vecka

  1. Härligt med Halloween. Firade inte det så mkt i år. Däremot så gick vi en snabbis på gatan här där flera husägare gått samma och skapat ett eget skräck välde. Typ sitt egna Gröna Lund eller Liseberg utan karuseller då

    Gilla

  2. Oj det var mkt halloween firande. Däremot tycker jag man har sett mindre av halloween på fb o instagram. Men kul att ni firade 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s