Sjukstuga

Vi börjar veckan med båda barnen hemma, lite förkylda och rälig hosta. Levi får vara hemma från skolan idag då han två dagar har blivit yr efter att han varit aktiv. Sen vaknat två gånger inatt och yrat, samt klagat på ont i halsen, gråtit och sagt han är rädd. Båda barnen hostade inatt.

En dag hemma för observation

Ja det får bli så, känns bäst! Att Levi är hemma en dag för observation, så får vi se hur det blir imorgon. För nu verkar han ändå hyfsat pigg.

Frånvaro i skolan

Tråkigt att han får frånvaro i skolan bara, han är ju verkligen glad för att gå i skolan och träffa sina kompisar. Han vill helst inte missa något.

Nattar lillebror 🥰

Mysmorgon

Kaffet är redo och musiken spelas från tvn. Ja, barnmusiken till Loui då alltså! 🤣 Men han sitter på golvet och är nöjd och pratar med kompisarna på tvn och leker med leksaker samtidigt. Så söt alltså! 🥰 Tiden går för snabbt! Han ålar sig snabbare och snabbare, han lyfter sig upp mot både soffa och soffbord och sätter sig själv upp. Det har han gjort ett tag nu. På tal om det, så dök en liten glad pojkes huvud precis upp bredvid mig vid soffan. 😍

Glad pojke 😍

Ha en fin måndag!

4 reaktioner på ”Sjukstuga

  1. Stackarna. Ja det är väl bra att få vara hemma en dag extra om möjligheten finns. Går så mycket konstiga saker nu. Det är väl ändå roligt att han längtar till skolan.

    Gilla

  2. Så trist med alla sjukdomar som ofta härjar på hösten. Jag tyckte eller tycker jag klarade mig bra tills nu då när jag själv är snuvig och småfebrig. Så himla trist. krya på er

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s