Busiga ungar

Herregud, idag har jag varit hemma med båda barnen. Levi mådde inte helt hundra på morgonen så sa han fick bli hemma.

Frånvaro

Det var första gången jag anmälde frånvaro för Levi på skolan. Första gången han är hemma sjuk. Men imorgon ska han gå igen för så sjuk är han inte. Han blev otroligt mycket piggare efter lite vila på morgonen.

Vilar tillsammans på morgonen 💙

Fotboll inomhus

Levi älskar fotboll, det tror jag ni flesta vet. Han tycker om att spela inomhus också med mjuk boll och det har han fått på sitt rum. Men idag blev jag riktigt arg för han sparkade Loui i huvudet med den, med vilje! Det är inte första gången heller, så det blev inte mer fotboll efter det.

Lek vid matbordet

Jag säger alltid till Levi att inte leka och tramsa vid matbordet, mycket för att Loui ska äta ordentligt men idag var det Loui som busade. Han drack vattnet, busade och sökte Levis uppmärksamhet. Som vi skrattade allihopa, det var så sött!!! 😍🥰💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s