Rydboholm

I fredags slutade jag vid ett istället för fyra för att vi skulle komma lagom tid till Rydboholm. Vi åkte hemifrån strax över två men kom inte fram förrän kvart i åtta. Det hade skett en olycka uppe på Hallandsåsen och vi stod i kö i evigheter kändes det som. När vi äntligen kom fram hann vi snacka lite innan det var dags att sova.

Lördagen

Den spenderades mycket bättre, ingen olycka och ingen kö. Vi vaknade relativt tidigt, åt frukost och drack kaffe. Närmre ett åkte min syster och jag in till Knalleland för att shoppa lite sen vidare till en kompis. Där tog vi en kopp kaffe och snackade lite, så roligt att träffa Abbe med familj igen. 🥰

Runt fem var vi nog hos storasyster igen och då blev det middag sen kortspel. Mellan omgångarna kortspel blev det kaffe och pajer. Lite gott för att fira två av syskonbarnen som snart fyller år! Grattis Jamie och Cameron! ❤️

Söndag

Idag vaknade vi strax innan åtta, upp och drack kaffe, åt frukost och packade våra saker. Vi åkte från Rydboholm vid tolv och sitter nu på tåget, Levi och jag.

Loui fick åka bil med mormor, moster och Håkan hem och Christian stannade för att jobba, det är därför vi sitter på tåget. 😊 Roligt äventyr för Levi. 🤪

Håller moster i handen 🥰

Det har varit riktigt trevligt att besöka storasyster med familj i helgen. Synd att det går så snabbt bara, känns som att man åker hem dagen efter man kommit dit. Man hinner inte med mycket men barnen har lekt extremt mycket. När vi satt oss i bilen frågade Levi när vi skulle åka hem till dom igen. 🤣

Vi är väl hemma runt halv fem, ska bli skönt att komma hem faktiskt. Borta bra men hemma bäst! 🤪

14 reaktioner på ”Rydboholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s