Fredag

Godmorgon!

Här var vi uppe innan klockan ringde, bra när man har en bebis som väckarklocka. Och tur det bara var en kvart innan klockan skulle ringt.

Sista arbetsdagen

Ja för denna veckan är det sista arbetsdagen och inte ska jag jobba full dag heller. Det blir till ett ungefär sen ska jag hem och fixa det sista innan bilen kör uppåt.

Vi ska till Borås

Efter jobb ska vi köra till Borås, eller rättare sagt Rydboholm. Min syster med familj bor där och vi ska upp för att fira två av mina syskonbarn. Skönt att komma hemifrån över helgen och få träffa familjen!

Men Levi missar sin fotbollsträning imorgon, så vi får ta och spela fotboll på deras gård och träna lite. 🤪

Vi, med lagets fotbollsmössor! BKfram

Första inomhusgympan

Idag har Levi första inomhusgympan på skolan, så jag ska snart packa handduk och skor för inomhusträning. Spännande för honom, jag minns när vi gick iväg från skolan för att komma till gympasalen och jag älskade det. Ha gympa inomhus!

Levi och jag fikade på Espresso House igår 🥰

Nu ska jag dricka kaffe och packa matlåda och gympapåse! Ha en bra fredag!

14 reaktioner på ”Fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s