Vårt projekt och en kväll med aktiviteter

Igår nämnde jag ett projekt vi var igång med och idag blev det färdigt. Så roligt för det var jag som skulle fixa det men min far gjorde i princip allt jobb men jag hjälpte honom sen målade jag och fixade resterande. Jag fick för mig att jag skulle bygga ett skrivbord till Levi och inget annat än ett fotbollsskrivbord. Japp!

Ovandelen av skrivbordet

Fotbollsskrivbord

Jag tänkte att detta var något jag kunde fixa ihop på en dag men riktigt så lätt var det inte. Man skulle fixa material, mäta, såga och skruva ihop sen även måla och sätta nät. Så nej, en dag tog det inte, nästan två får jag nog säga. Jag mätte, min far sågade och skruvade. När det var färdigt så målade jag och fixade nätet själv!

Nästan färdigt

En kväll med aktiviteter

Idag har Levi och jag varit nere på Kasernplan för att se Magnus Uggla och såklart hoppa hoppborg. Inte jag då, utan Levi! Han träffade några kompisar från skolan som han hoppade med. Jag träffade också både vuxna och barn som jag känner, roligt när barnen är glada för en och springer fram och kramar om en. Vi var där lite mer än en timme sen var det dags att bege sig hem, skola för Levi imorgon och jobb för min del. Ganska ont i benen också så jag ska faktiskt gå och lägga mig efter detta inlägget.

Levi skulle precis hoppa

Ändrade på rummet

För att få in det nya skrivbordet fick vi ändra om en del på Levis rum, sätta ihop två byråer och flytta runt på dom. Men nu har vi en väldigt nöjd fotbollskille här hemma som kan spela boll på sitt rum. Ja, inga riktiga fotbollar utan den mjuka sorten såklart! 😉

Fotbollsskrivbord ⚽️

Här kan ni dessutom se alfabetet i Super Mario font som jag gjort till Levi. Jag berättade om det för ett tag sedan, att jag klippt och laminerat till honom. Så nöjd med det också! 😊

Nu ska jag lägga mig… godnatt och sov gott!

10 reaktioner på ”Vårt projekt och en kväll med aktiviteter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s