Grattis pappa!

Idag har Loui och jag varit på öppna förskolan från nio till halv elva ungefär, han var så trött så det var inte lönt att stanna. Jag satt honom i vagnen och precis när vi kom utanför så somnade han men det varade inte länge, fem minuter senare vaknade han.

Loui sover i vagnen

Fler projekt

Jadå, här fixas och trixas med olika projekt. Helt makalöst alltså! Vi har både pysslat och genomfört ett ganska stort projekt. Berättar mer om båda imorgon i egna inlägg.

Firat pappa

Vi var bjudna på kaffe och fika hos min farmor idag för att fira min pappa. Efter att Levi kommit hem från skolan fixade han och jag en sak sen begav vi oss hem till farmor. Det var bara vi, farmor, pappa och min syster där. Det blev kaffe, prinsesstårta och budapestbakelse. Mums. Han fick ett presentkort till fotvård av oss samt en väldigt fin sak som Levi har gjort. Ska visa den imorgon. Grattis igen pappa!

Nyaste bilden jag har på mig och min far
Min farmor och Loui

Redan onsdag

Imorgon är det redan onsdag igen, det innebär sista mammalediga dagen för denna veckan. Torsdag är det dags för jobb igen. Veckorna går snabbare och snabbare känns det som. På fredag ska vi dessutom åka iväg. Woho!

Nu ska jag gå och lägga mig! Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s