Tisdagen är här

Inte för att det händer något speciellt idag men tisdagen är här och vi ska till Öppna Förskolan idag när vi har lämnat Levi på skolan.

Öppna förskolan

Förra veckan var Christian där på torsdagen med Loui och dom fick göra hand -och fotavtryck i gips precis som vi gjorde med Levi. Jag tänkte jag skulle ta hem det idag, ska bli roligt att få se det. Spännande!

Fixar lite smått

Igår körde jag iväg och handlade häftmassa. Jag och mina projekt! Haha jag håller på att fixa lite i Levis rum. Vi hade inga planer på att fixa lägenheten eftersom vi vill hitta större men saken är den att det är svårt att få lägenhet och vi måste trivas att bi här medan vi letar. Så jag fixar lite smått! Rensar, städar och pysslar… jag har gjort alfabetet till Levi som han ska ha på väggen ovanför skrivbordet. Det kommer bild sen.

Gårdagen

Den var ganska lugn, Loui och jag åkte buss till Dollarstore för att jag ville ha en sak där men den fanns såklart inte. Så besviken! Men Loui fick åka sin första bussresa och det gillade han, han kollade på människorna i bussen istället för att titta ut. 😊

Loui somnade framför tvn

Levi var faktiskt på Gråen efter skolan också, det blev bara en snabb runda eftersom det var skola idag men roligt för honom att komma iväg ensam med morfar.

Men nu ska vi göra oss redo för skola och öppna förskolan… Ha en fin tisdag! 🥰

10 reaktioner på ”Tisdagen är här

 1. Det är ju bra att du hittar olika projekt som inte är definitiva när ni ändå letar annat boendet. Men som du skriver, det gäller ju att göra det bästa av situationen så att man trivs under tiden.

  Gilla

 2. Projekt är av nöden tvunget för att man ska må bra, det hävdar jag å det starkaste. Framförallt för att man ska må väl i sitt hem.

  Gud så mysigt att somna framför teven.

  Gilla

  • Ja det vet jag men aldrig upplevt det, har gjort så i många år =) ja tråkigt ingen har ens hört talas om det jag letar efter som dom gjort reklam för sen förste september :/

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s