Söndag

Dagen har försvunnit ganska snabbt tycker jag men jag har ändå hunnit med en del. Det blev ingen städning hos farmor för min del, det fick min syster ta själv denna gång. Dom små har varit lite krassliga och så även min sambo.

Helgen

Den har också sprungit förbi, vi fick finbesök från Malmö efter träningen. Levis faster var här och busade med sina syskonbarn. Efter det åkte vi ut till min mamma och hennes gubbe. Vi åt middag och lite frukt och kaffe till efterrätt. Christian och Levi åkte dock hem tidigare än mig för dom kände sig hängiga och förkylda. Loui och jag åkte hem med min syster istället.

Levi & Loui med sin faster ❤️

Rastade den stora

Låter kanske galet men jo, jag rastade den stora pojken idag eftetsom han hade varit inne hela dagen. Vi tog en promenad över till andra sidan gatan och passade lite boll. Vi hittade några vackra löv också. 🙃

Nu sover båda barnen och jag ser en film.

Hur har din helg varit? 😊

2 reaktioner på ”Söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s