Gårdagen

Det känns som att gårdagen bara försvann, först lämnade vi Levi på skolan sen gick vi en promenad innan vi gick till öppna förskolan. Där fick Loui leka en stund innan det var dags för BVC besöket. Det var inget märkvärdigt, dom kollade vikt och längd som vanligt och att salvan han fick hade hjälpt mot hans torra hud. Det har den! Loui växer så det knakar, han är 71cm lång och väger nu över 8kg.

Lekplatsen och mormor

Det fick bli ett besök på lekplatsen efter att Levi hade slutat skolan för vi hade bestämt med min kusin att komma hem till dom vid två och Levi slutade ett. Vi hälsade också på min mamma på jobb en snabb runda, bland annat för att låna toaletten. TACK.

Hälsade på min kusin

Vi är alldeles för dåliga på det här med att träffas och umgås, både från hennes och min sida. Hoppas det blir ändring på det för både vår och barnen skull. Hennes pojkar spelar fotboll i samma lag som Levi och vi ses varje lördag på träningen men igår var det dags att ses på riktigt. Killarna spelade fotboll och lekte väldigt fint tillsammans. Så roligt att se.

Slut i kroppen

När vi kom hem var jag helt slut i kroppen, orkade ingenting faktiskt men fixade middag och sen blev det så lite som möjligt. Morfar kom på besök och tog med Levi ut och spelade ännu mer fotboll. Min stora kille har något slags av spring i kroppen för han ska hela tiden vara igång! Sen var dagen slut och vi gick i säng ganska tidigt ändå.

Idag har morfar lämnat Levi på skolan och jag har inte ens kommit ur pyjamasen. Loui har somnat på ett täcke på golvet efter många om och men. Jisses vad svår han var att natta, övertrött måste han varit. Natten var ju inte den bästa heller, han vaknade ett par gånger och det slutade med att han fick sova i min säng. Därav har jag fått dålig sömn och är trött.

Men snart är det dags att hämta hem min stora kille igen, klockan springer fortare än mig!

10 reaktioner på ”Gårdagen

  1. Så skönt att allt gick bra på BVC, minns även tiden då man sprang på öppna förskolan – det var mysigt men nu är båda mina så stora. Vad kul att du även träffat kusinen så barnen kan leka.
    Hoppas du får en fin kväll nu kram

    Gilla

  2. Alltid skönt när det går bra på bvc och allt är som det ska med barnet, roligt att träffa kusinen och leka en stund, tiden går fort numera så det är inte lätt att få till träffar när man har fullt upp med saker i vardagen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s