Kung av hösten

God kväll

Idag har vi haft en ganska jobbig dag tycker jag, vet inte riktigt varför men det har varit jobbigt att göra allt. Jag har hunnit med att lämna och hämta storebror Levi i skolan tillsammans med lillebror Loui, hämtat ut paket, städat ur tre skåp och slängt en massa samt städa en del på storebrors rum. Sen har vi haft middagsgäster idag som har hjälpt oss att få upp en takhängd hylla i köket. Tack!

Lönnlövskrona

Idag har vi skapat en lönnlövskrona till Levi, så nu är han kung av hösten! Det var väldigt enkelt att klura ihop, brunt papper som krans och med hjälp av en häftapparat satt vi fast löven vi plockade häromdagen. Tyckte den blev riktigt fin faktiskt, vi gick genast ut och tog bilder. Hade varit roligt att göra det med barnen på mitt jobb också. Så alla kan få vara höstkungar eller höstprinsar och höstdrottningar eller höstprinsessor.

Kung av hösten!

Kastanjedjur

Nu på kvällskvisten har vi suttit och pysslat lite, vi använde en del av kastanjerna och några tandpetare till att göra kastanjedjur och annat. Det var minsann inte igår man gjorde såna! Levi gjorde en mask, en klubba och någon sorts gubbe. Jag gjorde en spindel, myra och fyrkant. Har varit rätt trött idag så fantasin fanns inte riktigt med mig. Men det blev i alla fall något och pyssel är alltid uppskattat av sonen.

Nu ska jag lägga mig på soffan och titta lite tv innan det är dags att göra sig redo för sängen, jobbdag imorgon!

Ha det bäst!

6 reaktioner på ”Kung av hösten

  1. Vilken fin höst kung du har. Sånt där pyssligt är perfekt att göra nu på hösten. Det gjorde jag med barnen i min förskolegrupp när jag jobbade men det var länge sedan. Och även om dagen din vart jobbig så har du ju hunnit med många saker, hoppas det känns bättre imorgon. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s